U kan ons volgen via:

facebook-suntrips
nieuwsbrief-suntrips-harelb

Op zoek naar rust? Avontuur? Cultuur? Zon? Zee? Bergen? Sneeuw? Wereldreis of kort uitje? Bij Suntrips Harelbeke zorgen we ervoor dat u dé formule vindt die het best bij u past.

Veel mensen reserveren hun reis of vlucht rechtstreeks bij de hotelier of luchtvaartmaatschappij in binnen- en buitenland. Dit is echter niet zonder risico’s. U bent dan dikwijls niet zo goed op de hoogte van de reisvoorwaarden, annuleringsvoorwaarden, …

Bij een erkend en verzekerd reisbureau, zoals Suntrips te Harelbeke heeft u de zekerheid dat alles correct verloopt.  Bij ons kan u indien nodig een beroep doen op de Geschillencommissie Reizen, de Belgische reiscontractenwet en de waarborgfondsen die u beschermen tegen het onvermogen van een touroperator / agent.  En meestal bent u bij ons ook nog een stuk voordeliger af dan rechtstreeks bij de hotelier.

Omdat iedereen zijn of haar favoriete voorkeuren en wensen heeft, nemen wij graag de tijd om samen met u uw ideale vakantiebestemming uit te zoeken.  Vanaf het uitstippelen van uw vakantie tot op het ogenblik dat u volledig uitgerust terug huiswaarts keert.  We zijn er altijd voor u.

Het verzorgen van uw aangename vrije tijd is onze topprioriteit.

Neem contact op

Tot binnenkort
Het Suntrips-team