U kan ons volgen via:

facebook-suntrips
nieuwsbrief-suntrips-harelb

Reiskantoor Suntrips te Harelbeke verzorgt uw droomreis.

Elke huwelijksreis is uniek.  Daarom is het belangrijk om uw huwelijksreis te reserveren bij een specialist.

Kom eens langs op ons kantoor te Harelbeke.  Aan de hand van uw informatie maken wij een aangepaste prijsofferte die aan alle eisen voldoet.  Dag voor dag wordt uw reis opgebouwd, volgens uw wensen, interesses en passies.

Een algemene brochure over huwelijksreizen hebben wij dus niet omdat de meeste huwelijksreizen volledig op maat worden uitgewerkt.

Met ons aanbod 4 en 5-sterren hotels wordt ieder bruidspaar maximaal in de watten gelegd.  U kan er ook genieten van de vele speciale voordelen en die beperken zich niet alleen tot een fruitmand of fles wijn op de kamer.  Meestal zijn er nog extra attenties zoals een gratis romantisch diner, kamer van hogere categorie zonder toeslag, kortingen voor de bruid, enz.

Geschenk

Naast de vele voordelen van de hoteliers bieden wij u ook nog een geschenk aan:  bij reservatie van jullie huwelijksreis (min. 1000 euro per persoon) krijgt u 3% korting op uw verblijf.  (Deze korting is niet geldig op flight only charter en lijnvluchttickets.  De korting wordt berekend op de prijs zonder btw & luchthaventaksen)

De huwelijksreis-lijst

Het is niet meer zoals vroeger… pas gehuwde koppels hadden vanalles nodig voor in het huishouden.  Maar nu zijn koppels meestal al volledig uitgerust.  Een huwelijksgeschenk uitkiezen is nu dus moeilijker dan ooit.

Aangezien de klassieke huwelijkslijst een beetje uit de mode is bieden wij u daarom deze oplossing : de huwelijksreis-lijst.

Hoe werkt het?

  1. We reserveren uw huwelijksreis en de reis wordt onderverdeeld in verschillende stukjes : overnachtingen, bezoeken, activiteiten, …
  2. Elke genodigde heeft dan de mogelijkheid om een stukje van jullie reis te kopen.  De genodigden maken hun keuze, schrijven het bedrag over en wij bezorgen hen een bevestiging met cadeaubon om af te geven op het huwelijksfeest.  Zo hebben jullie de mogelijkheid om een prachtige huwelijksreis te maken zonder er een financiële kater aan over te houden.

Contacteer ons voor meer info